Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα σκαριά το Yakuza 8 από το Ryu Ga Gotoku Studio της Sega

*
Σε νέα συνέντευξη του Masayoshi Yokoyama, επικεφαλής του Ryu Ga Gotoku Studio, αποκαλύφθηκε το γεγονός ότι το Yakuza 8 βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Ο Yokoyama κλήθηκε να μιλήσει για τις πρόσφατες αποχωρήσεις μελλών του studio - μεταξύ άλλων και αυτής του επί χρόνια director και producer της σειράς (Daisuke Sato) - τον αντίκτυπό τους στην ομάδα, αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια.

Κάπως έτσι έφτασε στο σημείο να αναφέρει πως η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην ανάπτυξη του Yakuza 8, δίχως φυσικά να παραλείψει να δηλώσει πως δεν μπορεί να μοιραστεί με το κοινό λεπτομέρειες. Εκτός βέβαια από το γεγονός ότι η ιστορία του τίτλου θα πηγαίνει τους παίκτες αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα του Yakuza 7 και πως θα αποτελεί τη συνέχιση της ιστορίας του franchise.

Κλείνοντας ο Yokoyama ανέφερε πως το studio ετοιμάζει ακόμα ένα παιχνίδι το οποίο δεν είναι έτοιμο να ανακοινωθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*